TONIKAWA: Over the Moon For You:

Naziv: TONIKAWA: Over the Moon For You:
Alternativni naziv: Generally Cute, Fly Me to the Moon
Izvorni materijal: Manga
Premijera: 3.10.2020.
Studio: Seven Arcs
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis

Sinopsis: 

Nasa Juzaki je odrastao uz česta podsmevanja uperena ka njegovom bizarnom imenu, te je zbog toga odlučio da postane neko u životu. Srećom, to mu ide od ruke, pošto je postigao odlične ocene, zbog čega može da izabere bilo koju školu koju želi.

Međutim, sve će se promeniti tokom jedne noći kada primeti jednu devojku sa druge strane ulice dok se vraćao kući. Obuzet njenom neverovatnom ljupkošću, za Nasu ovaj susret predstavlja ljubav na prvi pogled. Zbog svog zanesenog stanja, nije u stanju da primeti nadolazeću opasnost koja juri niz put i tom prilikom se susreće sa smrću. Zahvaljujući posredovanju ove devojke, Nasa jedva ostaje živ i uspeva da smogne snagu da joj izjavi ljubav iz straha da će nestati iz njegovog života. Ona prihvata njegova osećanja pod jednim uslovom, a to je brak. Nasa ovo rado prihvata pre nego što padne u nesvest zbog zadobijenih povreda. Kada se probudio, devojke, međutim, nije bilo.

Nasa, nakon što se oporavio, odbacuje svoje pređašnje snove i posvećuje svoj život pronalasku devojke koja je osvojila njegovo srce. Nažalost, od tog trenutka je proteklo mnogo uzaludnih godina, sve dok mu jedne noći na vrata ne pokuca neočekivani gost. Nasa se susreće sa ženom koja je u stanju da zauvek promeni njegov život: njegova supruga.

Komentar:

Ovo delo je prethodno nastalo kao manga, a sada očekujemo anime adaptaciju. Čitajući sinopsis, meni se ovo, zapravo, jako dopalo. Nekako sam i sama u nekoj ljubavnoj atmosferi, tako da mislim da ću definitivno ovo da gledam na jesen, naročito ako ponovo bude karantin.

Autor: Andrea Resnik

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TONIKAWA: Over the Moon For You:“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?