Tokyo Ghoul:re 2nd Season

Naziv: Tokyo Ghoul:re 2nd Season
Alternativni naziv: 京喰種トーキョーグール:re 第2期
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: manga
Premijera: 09.10.2018.
Studio: Studio Pierrot & Pierrot Plus
Tip: TV
Broj epizoda: 12

Opis

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FYIUVr7URFI]


Sinopsis:

Dve godine su prošle otkako je Komisija protiv gulova (KPG) napala kafić “Anteiku“. Iako je prisustvo komisije uticalo na drastičnu promenu atmosfere u Tokiju i obećalo da iskoreni ljudožersku pošast, gulove, i obezbedi bezbedan život ljudskome rodu, teriroistička organizacija, “Aogiri drvo“, predvođena gulovima, ima drugačiju zamisao.

KPG odlučuje da napravio sopstevnu specijalnu anti-terorističku jedinicu pod imenom “Kvinks grupa“ koja bi mogla da prevagne bitku u njihovu korist i, jednom zasvagda, oslobodi Tokio. Vođa ove grupe je polu-čovek, polu-gul, Haise Sasaki, kojeg je trenirao najslavniji član KPG-a, Kišo Arima. Međutim, Haisea ima osećaj kao da je nešto zaboravio… Nekakav glasić u njegovoj glavi slabašno moli za pomoć. Čija li su ova sećanja koja ponekad izađu na videlo?

“Koliko je 100-7?“


Komentar:

Anime je, nažalost, samo uspeo da napravi meme od manga serijala. Jedino dobro što je proizašlo iz čitavnog anime serijala je uvodna pesma iz prve sezone koja će se mnogima dok je sveta i veka motati po glavi.

Očekivanja za ovu poslednju sezonu su veoma niska.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tokyo Ghoul:re 2nd Season“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Got something to discuss?