The Quintessential Quintuplets 2nd season

Naziv: The Quintessential Quintuplets   2nd season
Alternativni naziv:  The Five Wedded Brides 2nd Season  
Izvorni materijal:
Manga
Premijera:
01. februar 2020.
Studio:
Nepoznato
Tip:
Serija
Broj epizoda: 
Nepoznato

Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

 

Sinopsis:

Kao što naslov kaže, u pitanju je pet sestara bliznakinja- Itsuki, Miku, Ičika, Nino i Jotsuba. One su došle u novu školu i anime prati njihove dogodovštine.


Komentar:

Prva sezona animea je ekranizacija istoimene mange. Publika je  jako zavolela sestre petorke, o čemu najbolje svedoči prodaja DVDeva. Po statistici sajta Orion, „The Quintessential Quintuplets“  su tokom prve nedelje prodale više od pet hiljada kopija. Uporedimo to sa naslovima kao „Attack on Titan“ ili „My Hero Academia“, koji su prodali duplo manje. Lično, kao osobu koja nikada nije cula za The „Quintessential Quintuplets“ , ali jeste za „Attack on titan“ i „My hero academia“, ove brojke su me iznenadile. Popularnost je sigurno uvećala i činjenica da je na prvoj sezoni ove serije radio  ni manje ni više nego Tezuka Productions.  Kako je anime ispratio samo deo mange, logičan sled događaja nalagao je da ovaj naslov dobije i svoju drugu sezonu. Što se i dogodilo.
Na konvenciji Anime Expo odrzanoj  u maju  priređeno je posebno slavlje gde je objavljeno, uz tortu i balone, da će serija imati drugu sezonu. Nije samo poznato koji će studio preuzeti nastavak. Jer je Tezuka Productions trenutno preusmerio sve svoje resurse na novu ekranizaciju kultne anime Astro Boy.

 

Autor najave: Ana Omi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Quintessential Quintuplets 2nd season“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?