Plunderer

Naziv: Plunderer
Alternativni naziv: プランダラ
Izvorni materijal:
Manga
Premijera:
09. januar, 2020.
Studio: GEEKTOYS

Tip:
TV
Broj epizoda: ?

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

 

Sinopsis:

U postapokaliptičnom svetu u kome vladaju takozvani „Brojevi“, svaki čovek će biti identifikovan po svoj „Zbiru“ koji bi mogao da se odnosi na bilo koji broj vezan za njegov život. To može biti broj pređenih koraka, ili broj datih ili primljenih komplimenata, taj broj može da čoveka odvede u ambis kada zbir padne na nulu.

Godin 305. po Alcijanskom kalendaru, Hina je nasledila zadatak od svoje majke, čiji je zbir pao na nulu, da pronađe legendarnog Crvenog barona. Na svojoj avanturi upoznaje polumaskiranog mačevlaca po imenu Liht koji pokušava da prikrije svoj identitet, pošto je ozloglašen kao poremećen jer ima neverovatno nizak Zbir.


Komentar:

Osnovna permisa ovog anime ne zvuči loše, ali deluje previše poznato. Siguran sam da je pre par godina bio film sa sličnom idejom o ljudima i brojevima… Ono što me ne ohrabruje je art i prisutnos obilnih grudi i solidna količina suza na samom promo videu. Čini mi da je ovo jedan od onih animea koji je mogao da bude nešto, ali neće biti ništa na kraju. Nadam se da grešim.

 

Autor najave: Vortodox

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plunderer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Got something to discuss?