Michiru Rescue!

Naziv: Michiru Rescue!
Alternativni naziv: Anime Tamago 2020; みちるレスキュー!
Izvorni materijal: Original
Premijera: mart 2020.
Studio: Yumeta Company
Tip: Film
Broj epizoda: 1

Kategorije: ,

Opis

 

Sinopsis:

Zbirka kratkih animacija mladih režsera. Ovaj film sadrži tri kratke animacije:
1. Ometeotoru ≠ HERO – Džun Avazu
2. The Chronicles of Rebecca – Jukijo Teramoto
3. Michiru Rescue! – Kođjin Oči

Džun Avazuov Ometeotoru ≠ HERO govori o 18-godišnjem mladiću po imenu Juki, čiji je otac član Kluba heroja, a majka je član kluba biljaka za koje se mislilo da su izumrle zbog mehanizacije. Juki sada mora da izabere kome klubu želi da se pridruži.

Radnja je smeštena u dalekoj budućnosti gde je ljudska populacija veoma smanjena, te je vlada dozvolila da se nastane i vanzemaljske rase, usled čega nastaju novi tipovi bića sa raznoraznim sposobnostima.

Teramotov The Chronicles of Rebecca je priča o 10-godišnjoj Rebeki,srećnoj i bezbrižnoj devojčici, koja je bila drugo dete u porodici od sedmoro dece. Živela je u ruralnom gradiću u Mejnu krajem 19og veka. Nakon očeve smrti, iako to nije želela, preselila se kod tetaka Mirande i Džejn. Tetka Džejn je bila baš fina i ljubazna, ali Miranda je bila mnogo zvocava.

Očijev Michiru Rescue! je o svemiru koji ima četiri raznobojne svetleće kugle, koje jure tamnocrvenu kuglu. Nakon žestoke borbe, samo je plava kugla pala na tlo, pravo u Mićirovu sobu, gde je on spavao. Ali i tamnocrvene kugle su počele da se pojavljuju na Zemlji. Plava kugla se preobrazila u dečaka i podigla pticu koja se zove Japanski pirsing. Kasnije, kada se Mićiru igrao napolju, jato japanskih krofna ptica ga je napalo. Druge šarene kugle su se udružile da smanje njihovu razdražljivost. Tada je Mićiru čuo glas koji ga moli da spase Japanske pirsinge.


Komentar:

Jako je pohvalno da postoji ovako nešto, kao grupna izložba slika. Michiru Rescue!…prosto ne znam šta da mislim o ovom sinopsisu.

 

Autor najave: Asgrimm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Michiru Rescue!“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?