Meiji Tokyo Renka

Opis

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qJmQNjeGhjA]


Sinopsis:

Mej Azuki je tipična srednjoškolka…sve dok je jedne večeri, za vreme punog crvenog meseca, samoprozvani mađioničar Čarli ne povede na put kroz vreme.

Naša junakinja dospeva u neobičan “Tokio“ iz Meiđi perioda, gde se veruje u postojanje duhova. Vođena Čarlijem, Mej konačno dospeva  do čuvene Rokumeikan zgrade. Tamo istorijske ličnosti Ogai Mori, Šunso Hišida, Otođiro Kavakami, Kijoka Izumi, Goro Fuđita, Jakumo Koizumi i Tousuke Ivasaki čekaju na njen dolazak.

Tokom interakcije sa ovim muškarcima, Mej otkriva da je ona Tamajori – osoba koja može da vidi duhove, što je izuzetno cenjena osobina u Meiđi periodu. Upravo zbog te novootkrivene osobine njen odnos sa ovim muškarcima će početi da se menja…kako se polako upoznaje sa ovim muškarcima u vremenu na koje nikako ne može da se navikne, ljubav počinje da raste u njoj.

Hoće li Mej uspeti da se vrati kući? Šta će biti sa njenom ljubavlju – ljubavlju koja prelazi granice vremena i svemira?


Komentar:

Iz studija TMS Entertainment ove zime nam stiže jedna zanimljiva pričica zasnovana na istoimenoj igri. Verujem da će ova serija biti popularna među mladim devojkama koje često zamišljaju ovako sličan scenario vezan za njihove omiljene likove.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Meiji Tokyo Renka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?