JOJO’S BIZARRE ADVENTURE PART 5: GOLDEN WIND

Naziv: JOJO’S BIZARRE ADVENTURE PART 5: GOLDEN WIND
Alternativni naziv: JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: Manga
Premijera: 06.10.2018.
Studio: David Production
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis


Sinopsis:

Napulj, 2001. godina. Đorno Đovani je sitna propalica i prevarant, ali koji ima veliki san – da postane „Zvezda bande“. Neobični Đorno je povezan sa neverovatnom Džostar krvnom linijom, i ima stand nazvan „Zlatno iskustvo“. Njegov san počinje da se ostvaruje kada upozna Bruna Bućelatija, mafijaša iz bande Pasija, koji je takođe korisnik standa. Pošto shvata da imaju slične ideale i da se ne slažu sa funkcionisanjem mafije, Đorno otkriva svoj cilj Brunou i uz njegovu pomoć počinju reformu Pasije.

Pošto postaje član Pasije otkriva da je Brunova jedinica sačinjena od više korisnika standova. Pošto svako od njih ima svoje ideje i različitim ljudima daju svoju vernost, shvatamo da preobražaj bande neće biti lak posao.


Komentar:

Svima je odavno jasno da je Džodžo serija koja je mnogima vratila veru u dobre anime naslove, a da je David studio pokidao kada je u pitanju adaptacija mange. Naime, dokazali su da sa prosečnim budžetom možete da dobijete natprosečan proizvod. Srećom, nakon prve sezone budžet je, očigledno, nešto veći i sve izgleda samo još bolje. Svaki „deo priče“ o Džostarovima donosi nešto potpuno novo i svaka priča bi mogla da se gleda odvojeno od ostalih, ali se sve one sitnim nitima vezuju i čine veoma zabavnu papazjaniju. Dizajn likova je „pre-sve“, i veoma je karakterističan za Hirohikoa Arakija, dok su priče i borbe prevazišle granice uobičajenih šonen naslova.

Da skratim priču, da ako niste gledali prethodne delove odgledajte i uživajte u petom nastavku.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “JOJO’S BIZARRE ADVENTURE PART 5: GOLDEN WIND”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?