It’s MY LIFE

Naziv: It’s MY LIFE
Alternativni naziv: /
Trailerhttps://youtu.be/zi2LF7L2-qg
Izvorni materijal: manga
Premijera: januar 2019.
Studio: Creators in Pack
Tip: OVA
Broj epizoda: 1

Kategorije: , Oznake: ,

Opis


Sinopsis: Astra je bivši zapovednik carskih vitezova koji je odlučio da se penzioniše i preseli u kućicu na selu da bi živeo u miru i tišini. Ti planovi bivaju nepovratno pokvareni kad mu u život upadne mala veštica Noa koja ga prisili da je unajmi ko služavku.


Komentar: Ono što je interesantno u vezi sa ovim naslovom je to što je u pitanju Shogakukanov crowdfunding projekat. Dakle došli smo do toga da kompanija koja izdaje dvocifren broj časopisa i aktivna je na tri kontinenta traži pare od fanova da bi napravila trominutni anime. Okej, prebacili su cilj kampanje pa će animirati osam minuta. I odjavnu špicu.

A da,  što se samog sadržaja ovog vrhunca pohlepnog licemerja tiče, čini se da je manga izuzetno popularna, a kombinacija mrtvački ozbiljnog grmalja i živahne majušne devojčice je uvek toplo dočekana od strane anime naroda. S obzirom na dužinu od osam minuta, sumnjam (uprkos silnim likovima i scenama nabacanim  u trejleru) da ćemo videti i neki zaplet. Takođe, ovi carski vitezovi imaju žestok povlašćen radni staž ako možeš da odeš u penziju u 35-oj, recite gde mogu da se prijavim. 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “It’s MY LIFE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?