Ingress

Naziv: Ingress
Alternativni naziv: INGRESS THE ANIMATION
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: igrica
Premijera: 18.10.2018.
Studio: Craftar
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis


Sinopsis:

Naučnici su otkrili misterioznu supstancu koja može direktno da utiče na ljudski mozak. Ova supstanca, takozvana “Egzotična materija“ (EM), još odavnina utiče na ljudske umove i razvoj čovečanstva. Uoči ovog otkrića izbiva rat između moćnih nacija i korporacijskih divova. Svetske organizacije učestvuju u tajnoj trci čija je glavna nagrada poosedstvo i pravo na korišćenje EM-a. Dve “fakcije“ žele da imaju kontrolu nad EM-om; “Prosvetljeni“ smatraju da je moć EM-a poklon ljudskoj rasi, a “Otpor“ smatra da je EM napad na ljudski um i da je tehnologija jedino sredstvo budućnosti. EM, i misterija koja je okružuje, su fokus rata za budućnost čovečanstva.

2018 – Nova bitka započinje u Tokiju i širi se celim svetom. Opasne i moćne sile će se sudariti u borbi za prava nad korišćenje EM-a. Revolucionarno otkriće će označiti početak augmentovane stvarnosti koja kombinuje elemente animacija, gejminga i stvarnosti.


Komentar:

Iako je adaptacija popularne mobilne igrice, nije potrebno igrati igru kako bi se anime odgledao. S tim na umu, naslov zvuči kao brojni mnogi “gaming meets reality“ scenarija koji spadaju u kategoriju “nit smrdi nit miriše“. CGI animacija ne spasava stvar.

Preporučuje se samo fanovima datog žanra, ne izgleda kao da pruža ništa što već nije viđeno.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ingress“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?