Haikara-San: Here Comes Miss Modern Part 2

Naziv: Haikara-San: Here Comes Miss Modern Part 2
Alternativni naziv: Haikara-san ga Tōru Kōhen: Hana no Tōkyō Dai Roman (Haikara-san ga Tōru the Movie II: The Grand Tokyo Romance)
Trailer: YouTube
Izvorni materijal: Manga
Premijera: 19.10.2018.
Studio: Nippon Animation
Tip: Film
Broj epizoda: /

Kategorije: , Oznake: , ,

Opis


Sinopsis: Priča je smeštena u dvadesete godine prošlog veka i prati Benio Hanamuru (iliti Haikaro-san) koja je rano ostala bez majke pa je odgajio otac, oficir u japanskoj vojsci. Zato je ona odrasla u poprilično neženstvenu i odrešitu devojku koja se pentra po drveću, vežba kendo i ima nepopularne ideje da žena treba da ima karijeru i uda se za koga hoće. Kad sazna da su joj ugovorili brak sa mladim oficirom, učiniće sve da se iz njega izvuče, ali, ne lezi vraže, vremenom će se zaljubiti u svog lepog i trpeljivog verenika. Naravno da to neće proći bez peripetija i prepreka, pa se tako ovaj film direktno nastavlja na prvi deo koji je prekinut u napetom trenutku.


Komentar: Filmovi su rađeni po mangi iz sedamdesetih tako da možete očekivati svu sapunjavu melodramu ovog sveta, ali i provokativne i za to doba revolucionarne teme. Na osnovu trejlera mi se čini da su karakteristični stil i atmosfera crteža i likova umešno preneseni, a opet prilagođeni savremenoj estetici. Samovoljnih i svojeglavih ženskih likova nikad dosta, a s’obzirom da je manga dosad adaptirana u animiranu seriju, igranu seriju, više tv specijala i Takarazuka mjuzikl mora da ima neke kvalitete. Čini mi se da bi ljubiteljima ljubavnih melodrami ovo sasvim lepo leglo, samo da ne zaborave da prvo odgledaju prvi deo.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Haikara-San: Here Comes Miss Modern Part 2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Got something to discuss?