Gleipnir

Naziv: Gleipnir
Alternativni naziv: グレイプニル
Izvorni materijal: Manga
Premijera: 05. april 2020.
Studio: Pine Jam
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis

 

Sinopsis:

Šta znači biti čudovište? Treba da budeš užasna krvopija od vampira? Frankenštajnova kreacija? Šuići Kaguja ima jednu tajnu. Pored toga što ima odlične ocene i što je odličan sportista, on nije neko koga biste mogli da nazovate normalnim. Zapravo, Šuići se jedva može nazvati ljudskim bićem.

Jednog sudbonosnog jutra probudio se kao čudovište. Imao je ogromnu snagu, nenormalno izoštren njuh, kao i velike mekane šape. Zajedno s time imao je i depresiju, gađenje prema sebi jer je izgubio čovečnost i što mu se život okrenuo naopačke. Devojka, Kler Aoki, koju je odlučio da spase, sada ovu tajnu drži njemu iznad glave. Ona je sadista i veoma učukana devojka koja nema osećaj za empatiju prema tućim životima. Pre nego što je srela Šuićija, ona je tražila svoju sestru koja je takođe čudovište. Mučeni Šuići se trudi da ostane čovek, mada je pitanje koliko je to moguće kada neko živi njegovim životom….

 


Komentar:

Ovo može biti „edž master“ sezone. Sama postavka deluje zabavno i kao nešto što bi moglo da bude smešno, ali samo dok sebe ne počne previše ozbiljno da shvata. Sâm trejler ne otkriva mnogo jer sastavljen iz scena iz mange. Odatle možemo videti da nas čekaju sojke, prolivanje creva i gomilica emotivno sjebanih likova. Vreme će nam reći da li je u pitanju dijamant ili samo staklena perla.

Autor najave: Vortodox

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gleipnir“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Got something to discuss?