Fairy Gone

Naziv: Fairy Gone
Alternativni naziv: フェアリーゴーン
Trailer: YouTube
Izvorni materijal: original
Premijera: 08.04.2019.
Studio: P.A. Works
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis


Sinopsis:

“Nekada davno, vile su bile oružje rata.“

Ova priča se odvija u svetu u kome vile opsedaju životinje i daju im mistične sposobnosti. Otklanjanjem organa opsednutih životinja i presađivanjem istih u ljude, vile se mogu prizvati u formi alter ega i koristiti kao oružja. Individualci koji vile koriste na ovaj način se nazivaju “Vile ratnici“. Nakon što se rat završio, “Ratnici“ su ostali bez posla i svrhe. Neki su počeli da rade za vladu, neki su se priključili mafiji, a neki su, pak, postali teroristi.

Čudni su putevi ljudski.

Devet godina je prošlo nakon rata. Marija, naša heorina, je nova studentkinja “Doroteje“, organizacije koja istražuje “vilinske zločine“ i hapsi kriminalce.

Ovo je priča o “Vilama ratnicima“ koji žele da se izbore za pravdu u haotičnom, posle ratnom svetu.


Komentar:

Okej… OKEJ! Ovo ima potencijala! Nebulozne, pseudo magijske-medicinske operacije? Check! Angsty protagonisti kojima bi i Sasuke zavideo? CHECK! Ime za bad-ass ratnike koje bi trebalo da zvuči kul, a koje nijedna osoba ne može da svhati ozbiljno? DOUBLE CHECK.

Daj. DAVAJTE DA GLEDAM!

Al’ sad ozbiljno, ovo bi moglo da bude dobro. Premisa je zanimljiva. Presađivanje “magičnih“ organa, koliko god to nebulozno zvučalo, je još kao originalna stvar (lookin’ at you, Tokyo Ghoul).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fairy Gone“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?