Eromanga-sensei

Naziv: Eromanga-sensei
Alternativni naziv: Eromanga-sensei
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: Light roman
Premijera: 16.01.2019.
Studio: A-1 Pictures
Tip: TV
Broj epizoda: 2

Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis


Sinopsis:

Masamune Izumi nakon smrti roditelja dobija zadataka da se stara o svojoj mlađoj sestri Sagiri, koja se zbog nesrećnog događaja zatvorila u sobu i nema nikakav kontakt s ljudima, čak ni sa svojim bratom. Iako je samo srednjoškolac, Masamune je uspešan pisac lajt romana koji se bori za svoje mesto u svetu autora, čija je jedina želja da ponovo vidi svoju sestru.

Igrom slučaja, Masamune jedan dan saznaje da je ilustrator njegovih (eksplicitnih) romana pod alijasom Eromanga-sensei upravo njegova mila, nevina mlađa sestra, što nakon dugih godinu dana konačno dovodi do ponovnog susreta – Sagiri otvara Masamuneu vrata svoje sobe i uspeva da napravi prvi korak ka stvarnom svetu.


Komentar:

Iako su mišljenja o prvoj sezoni u potpunosti ambivalentna, nema greške u sledećem: ako vam je kul preslatki tip koji je okružen loli curicama koje mu se bacaju pod noge, a uz to vam incest u anime svetu nije strani motiv – ovo je prava stvar za vas. Dosta humora i pomalo predvidivih situacija, ali isto toliko smo dobili zanimljivih i začuđujuće neiritantnih likova. Devojke su simpatične, preslatke i nema nekog preteranog rivalstva, iako bi sve da osvoje Izumijevo srce (koje možete da pretpostavite kome pripada ˙*ahem* incest *ahem*).

Sudeći po nazivima dve epizode koje očekujemo: „Elf Yamada’s Love Song“ i „Sagiri Izumi’s First Kiss“, držimo palčeve da će se naznake incesta pretvoriti u nešto konkretnije(?), kao i da ćemo malo više saznati o čuvenoj Elf, Masamuneovoj glavnoj „rivalki“.

Dakle, roditelji van sobe dok se ovo gleda da ne dođe do neprijatnih situacija. Toplo preporučujem svima koji bi da se opuste i nasmeju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eromanga-sensei“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?