By the Grace of the Gods

Naziv: By the Grace of the Gods
Alternativni naziv: The man picked up by the gods, Kamihiro, Kamitachi ni Hirowareta Otoko
Izvorni materijal: Light novel
Premijera: 4.10.2020.
Studio: Maho Film
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis

Sinopsis: 

Rjouma Takebajaši umire u snu u 39. godini nesrećno provedenog života. Tri božanstva, smilovavši se na njega, mu daju šansu da se ponovo rodi u svetu punom magije gde ima jedan zadatak: treba da bude svoj i da uživa u životu. Božanstva daju Rjoumi moćne fizičke sposobnosti, kao i mogućnost da ovlada svim elementima, obećavši mu da će ga nadgledati. Njegov novi život kao dete počinje od trenutka kada biva teleportovan u šumu.

Od tog trenutka su prošle 3 godine. Kako je proveo većinu svog vremena proučavajući sluz, Rjouma je uspeo da stvara razne vrste sluzi i istrenirao je vojsku takvih sluzi dok je razvijao svoje magične sposobnosti. Iako je mladi dečak zadovoljan svojim pustinjačkim postojanjem i udobnim pećinskim životom, počelo je da mu nedostaje ljudsko društvo. Međutim, nakon što je izlečio ranjenika koji je deo prolazećih putnika koji pripadaju domu jednog vojvode, Rjouma biva nagovoren da pođe sa njima i da izađe iz šume zajedno sa njegovom družinom sluzi. Sasvim novi svet ga očekuje, gde njegove magične veštine nastavljaju da bude iznenađenje i divljenje.

Komentar:

Ovaj anime deluje kao jedna interesantna avanturica. Međutim, ja nisam ljubitelj ovakvih animea sa paralelnim svetovima i sluzima, ali verujem da će ovaj anime pronaći svoju publiku.

 

Autor: Andrea Resnik

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „By the Grace of the Gods“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?