Astra Lost in Space

Naziv: Astra Lost in Space
Alternativni naziv: Kanata no Astra
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: Manga
Premijera: 03.07.2019.
Studio: Lerche
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis


Sinopsis:

Godina je 2061. i putovanja u svemir su moguća i dostupna svima, i učenici gimnazije ,,Caird” idu na ekskurziju na specijalnu planetu za kampovanje. Međutim, ubrzo nakon što je Grupa B5 stigla na željenu lokaciju, misteriozna i neočekivana svetlosna sfera je odvukla 9 članova ove grupe u duboki svemir, odabcivši ih 5012 svetlosnih godina dalje od rodne planete.

Nakon što su otkrili stari svemirski brod bez posade u blizini, učenici moraju da ostanu jaki, da dobro rasporede preostale zalihe i da se drže zajedno u tami svemira kako bi uspeli da prežive dugo i, vrlo verovatno, opasno putovanje na svemirskom brodu Astra.


Komentar:

Anime Astra Lost in Space je prvobitno nastao kao manga, da bi u periodu između maja 2016. i decembra 2017. godine nastalo serijalizovano izdanje koje je nastalo putem Šueišine veb stranice⁄aplikacije Shonen Jump+, a sada nas očekuje TV izdanje.

Ovaj anime mi deluje kao pravo osveženje. Nekako meni lično su nedostajali svemirski animei, pa nekako jedva čekam premijeru. Sudeći prema trejleru, mislim da će biti zanimljivo i gledljivo, jedna lepa avanturica za kad ti se nešto gleda, a ne znaš šta bi, naročito ako voliš svemirske serije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Astra Lost in Space”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?