Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest

Alternativni naziv: From Common Job Class to the Strongest in the World
Trailer: Youtube
Izvorni materijal: Light novel 
Premijera: 08.07.2019.
Studio: Asread, White Fox
Tip: TV
Broj epizoda: ?

Opis


Sinopsis:

Sedamnaestogodišnji Hađime Nagumo je tipični otaku (he he). Međutim, njegova svakodnevnica koja je ispunjena spavanjem za vreme časova se menja iz korena kada on i ostatak njegovog odeljenja bivaju poslati u svet fantastike! Tamo ih tretiraju kao heroje i dobijaju zadatak da spasu svet od potpunog uništenja. Međutim, ono što je trebalo da postane san jednog otakua postaje pravi košmar. Dok je ostatak njegovog odeljenja dobio skoro božanske moći, Hađime je dobio titulu Sinergiste, i njegova jedina sposobnost je transmutacija. Kako ga njegovi drugovi iz odeljenja ismevaju i kinje govoreći mu da je slab, Hađime pada u očaj. Hoće li uspeti da preživi u ovom svetu punom čudovišta i demona samo sa snagom jednog proslavljenog kovača?


Komentar:

Ovaj anime podužeg naziva je prvenstveno nastao kao web novela, da bi potom dobio i štampano izdanje. Postoji i manga izdanje takođe.

Sudeći prema trejleru, animacija je savremena i efekti su zaista dobro urađeni. Istina da smo već videli animee na sličnu temu (mene lično ne privlači), ali, možda se neko bude pronošao ovde. Možda bude zanimljivo u onom trenutku kada ne znaš šta bi ti se gledalo, a gleda ti se nešto da ti prođe vreme.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Got something to discuss?